СВЪРЖЕТЕ СЕ
С МЕН

г. София, България

​​

Телефон: +359 (88) 5416676

contact@guzaltajibaeva.com

  • Black Facebook Icon
  • Черный LinkedIn Иконка
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vkontakte Иконка

Гузал Тажибаева. Личностно развитие. България. 

GT Consulting Group

БЛОГ

Реших да споделя съкратен вид на този  разговор, записан от Добринка Димова в Пловдив, март 2019. Ще се радвам и на вашите въпроси относно шесто и седмо чувствата. 

- Как можем да развием интуицията си и това ще ни направили ли по-щастливи? 

- Именно слуша...

Подобно на съществуващите различни канали на възприятие – зрителен, тактилен, слухов, вкусов, обонятелен, интуитивните решения или отговори на нашите въпроси могат да стигат до нас по различни пътища. Някой от нас е повече предразположен към „пророческите“ сънища. Друг...

Всеки от нас притежава собствена система от убеждения, в които вярва, и тази система  се вгражда в структурата на нашата личност, като влияе върху поведението ни и върху нашите избори в живота.

Сред убежденията ни има такива, които ни придават сила и ни позволяват да се...

Днес искам да споделя резултат на една млада жена. Получих този писмо преди дни и публикувам цялото, защото то може да вдъхнови някоя от вас на работа върху себе си и своето здраве. 

"Здравейте, Гузал! 

Пиша Ви, за да споделя един личен успех, в който имате нам...

Днес ще споделя с вас един съвсем свеж резултат от курса в Пловдив. Такъв е случаят, когато от една страна има месеци на безрезултатни лечения, а от друга - седем дни работа на 2-ро оздравително ниво.  Става въпрос за дисфункция на яйчници и липсва на цикъла през после...

Please reload