top of page
poster_event_722142 (1)_edited_edited_edited_edited.jpg

Ограничаващите убеждения

Убеждения се представят като обобщения, изводи от различни ситуации, свързани с нашия жизненен опит или безсъзнателни вярванията ни че това е така, а не иначе. Те отразяват наше отношение към себе си, към здравето ни, към парите,  

Кога е дошло време за преразглеждане на убежденията си?

 

  • Когато в някоя сфера от живота ви е настъпил застой. Когато нищо интересно в него не се случва. Когато ви става скучно да живеете и нямате нови предизвикателни цели.  

  • Когато имате цел, но тя отдавно стои  "замръзнала". Когато нищо не правете за да я реализирате или правете много но без резултат.

  • Когато искате да променете себе си и живота си, но не вярвате в успеха си. Когато не можете да промените поведението си и продължавате да действате както преди.

 

Убежденията могат да са полезни, стимулиращи и подкрепящи, а могат да са подтискащи, такива, които отнемат силите ви, самочувствието ви, принуждават ви да буксувате на място, причиняват нереализираност и страдание.

 

Често дори не се сещаме за съществуването му и затова и не можем да го поставим под съмнение:

Полезно ли е това убеждение за мен?

Какви ограничения внася то в живота ми?

Как влияе на поведението ми?

 

Убежденията образуват цяла система на възгледи за живота. Именно затова опитите да промените някое единично убеждение на ниво на самовнушение не носят успех. За да постигнете промени, е необходимо да се действа системно.

 

На занятия предстои ви преразглеждане на убежденията ви относно вашето здраве, вашите възможности в живота, вашата успешност и способност да постигате целите си, вашата мъжка или женска привлекателност и отношението ви към парите. 

 

Ще получите алгоритъм за работа с убежденията. 

Ще имате възможност да разгледате ситуацията ви в груповия коучинг процес.

Продължителност:  2 дни по 3 часа

 

bottom of page