СВЪРЖЕТЕ СЕ
С МЕН

г. София, България

​​

Телефон: +359 (88) 5416676

contact@guzaltajibaeva.com

  • Black Facebook Icon
  • Черный LinkedIn Иконка
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vkontakte Иконка

Гузал Тажибаева. Личностно развитие. България. 

GT Consulting Group

тренинг

Орнаменти на сърцето

Суфи практики за изчистване на сърцето и укрепване на духа 

Пловдив  11, 12, 13 септември 

Готов ли си за пътуване към сърцето си?

Тренинг, базиран на древните суфийски практики за разгръщане на силата на духа, пречистване на душата и успокояване на ума.

Всеки от нас се ражда с чисто сърце. В процеса на опознаване на света губим своята невинност и чистота. Гневът, ненавистта, злобата, обидите, завистта, недоволството..., всички тези състояния подобно на ръжда започват да покриват сърцето ни, закривайки го от Божествената светлина и любов.на интуицията.

Още от дълбока древност хората са търсели възможност да си върнат тази чистота, създавали са практики, усъвършенствали ги и ги предавали на „посветените в знанията“. Една от тези практики - „полиране на сърцето“ служи за освобождаване на сърцето от "ръждата"- от неблагодарността, от съмненията в себе си, от страховете, от ниското самочувствие... Тя води до натрупване на благодат в сърцето Ви и възстановяване Всеки от нас се ражда с чисто сърце. В процеса на опознаване на света губим своята невинност и чистота. Гневът, ненавистта, злобата, обидите, завистта, недоволството..., всички тези състояния подобно на ръжда започват да покриват сърцето ни, закривайки го от Божествената светлина и любов.

Натрупването на благодат се превръща във Ваша психична сила. Когато се научите да я концентрирате с усилие на волята, вие започвате да влияете въху текущата ситуация и на бъдещите събития, да привличате нужните ви хора и специалисти за осъществяване на целите си, да създавате нови възможности и прекрасни взаимоотношения.

В процеса на тренинга ще се запознаете със суфийски практики, които са в основата на измененото състояние, ще се научите да удържате сърцето си в чистота от лошите влияния, ще активизирате свръхчувственото си възприятие и интуиция. Акцентът в работата ще е насочен към практическото приложение на способностите ви към вашия живот.

Противопоказания: психически заболявания и прием на психотропни медикаменти.

Продължителност: 3 дни по 3 часа


Цена: 180 лв

Адрес: Хотел Алианс (Копчето), Булевард Васил Априлов 7, ПЛОВДИВ


Телефон за записване - 0878208535

Запиши се сега и  получи бонус - една безплатна 30 мин скайп консултация след тренинга