СВЪРЖЕТЕ СЕ
С МЕН

г. София, България

​​

Телефон: +359 (88) 5416676

contact@guzaltajibaeva.com

  • Black Facebook Icon
  • Черный LinkedIn Иконка
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vkontakte Иконка

Гузал Тажибаева. Личностно развитие. България. 

GT Consulting Group

Индивидуални консултации

Персонална среща за работа по вашите задачи. Съвместно определяне на проблема, Изграждане на стъпките за решение. Трансформация на негативен опит в ресурсно състояние.  Приемане на отговорната позиция за живота, практики за самостоятелно работа.

Семейни  консултации

 

Подпомагане в конфликтните ситуации, овладяване на инструментите за работа над собственото поведение, овладяване на емоции, изграждане на новите подходи в комуникация. Предполага участие в консултация и на двама партньора, а в отделни случаи родител и дете.

Коучинг личносто израстване

Персонална работа по вашите задачи.

Изслушване, съвместно определяне проблемната ситуация.    Изграждане на стъпките  за разрешаване на ситуация, превръщане на негативен опит в ресурсно състояние. Осъзнаване на причините и последствия, приемане на отговорната позиция относно ситуация и живота си като цяло.

Групови  занятия  и  тренинги

 

Задълбочено обучение и отработване на навиците по лидерство, премахване на ограничаващите убеждения, разкриване на  личностен потенциал, тренировка на интуиция, корекция на отношения и др. Един от начините да погледнете на себе си от страни, да се запознаете с собствените ограничаващи програми, да разширите собствените си граници и зоната на комфорта. 

Онлайн консултация 

 

Удобен вариант за тези, с които нямам възможност да се срещна лично. Необходимо да имате качествена Интернет връзка, микрофон, слушалки и да ползвате едно от приложения: Skype, Viber, Facebook Messenger   

За записване на консултация изберете един от удобните за вас варианти
 
  • Запишете се директно по тел: 089 9486091 
  • Попълнете форма за регистрация долу и изпратете дума "консултация" в съобщението.    Аз ще се свържа с вас в рамките на 24 часа. 
  • Напишете ми на е-mail: contact@guzaltajibaeva.com